Natten och morgondagens mardröm!

Okej, håll i er här. Ni vet som cow boysen brukar säga, håll i hatten. JA iaf, ni vet de där plagget som har långa ben? JA exakt långbyxor, L Å N G B Y X O R! Det är tydligen det direktiv vi fick till morgondagen. Men hur tror ni att det känns? JA, ni kanske läste rubriken, mardrömmar.

Om ni kanske funderar på varför detta dilemma uppkom så har ni missat en del, gigantisk del då värmen finns med ett antal gånger i våra inlägg. Men det blir en utmaning, om det kommer gå bra eller ej ska vi så klart rapportera!

Ja nu efter poolbad i mörker (det blir mörkt väldigt fort här nere) och lite filmtitt hos grannarna Fredrik och Thomas så sitter vi här när klockan är närmare ett på natten. Än går det inte så bra att fixa dessa sovtider, men vi kan glädja oss åt att få sovmorgon; kl 7 ska vi vakna! Det ni ;) Våra tankar riktar vi till våra grannar som däremot måste stiga upp 5.30 och träffa mr.Limm face to face imorgon.

Angående den härliga sovmorgonen så är det så att vi ska ut på kundbesök, varav vi var tvugna att ha de där otroligt läskiga långbyxorna.

Ja lite snabbfakta om dagen som inte hanns med i förra inlägget; Vi har ätit ris och kyckling både till lunch och middag. Mm, undrar om man tröttnar?
Vill gärna ha en enkätundersökning på hur många av alla utlandsapeuare som åt på Donken första dagen? Känns som att vi kan skriva in oss där :P

Ida lyckades ställa sig i en kö mitt på ett fullt golv med kineser, man måste nog vara Singaporean för att se de luriga köerna här och var...

En liten hälsning ´till pappa urban. Hör och häpna, idag har vi kommmit fram till vart´vi  egentligen bor! Poolen är omringad av flertalet torn, där vi faktiskt bor i ett av dem. Den stora frågan har varit i vilket. Nu vet vi. Det vänstra från vår vinkel därnere i poolen. Vi kom i alla fall inte fram till det då, och vi tänkte dela med oss av vår diskussion på väg mot rummet:

Stina: Vi bor till vänster väl..?
Ida: Nej det måste vara rätt fram, för tänk hur vi går..?
Stina: Ja, det har du ju rätt i för den där balkongen är ju där.
Ida: Ja, just precis, det måste va rakt fram.
Stina: Men, så är det ju inte alls, för vi bor ju på andra sidan ju, eller?
Ida: Då bor vi nog till vänster i alla fall.

Och ja, det visade sig att vi faktiskt bor till vänster från poolen sett. Nu vet vi det. Så om någon känner för att hälsa på oss kan vi guida er från poolen om ni vill.

Tyvärr har vi inte hunnit tagit så många bilder än - TRÅKIGT! Det är ju trots allt mörkt när vi åker, och mörkt när vi kommer hem, så bilder får nog vänta lite tills helgen anländer.

Och vi måste be om ursäkt, utifall Thomas och Fredrik skulle skämmas för oss. Vilket vi inte tror att de gör, fast utifall. De har ju trots allt inte väckt lika stor uppmärksamhet pga klumpiga saker som vi tjejer råkar ställa till med ibland. Vi får väl se hur länge dom står ut med oss! De ville trots allt ha med oss att bada och titta på film ikväll - så det verkar rätt okej än så länge!

Nej, nu blir det alltför långt, och vi borde satsa på att försöka bli trötta.
Vi ser väldigt mycket fram emot morgondagens svettiga lår, hår och tår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0