Första dagen!

Det var den det. första dagen. I det stora hela helt okej, dock började vi med att missa bussen till jobbet, som ju ligger på andra sidan landet! för att dra upp spänningen i det hela lite...
I alla fall, vi missade inte bussen, utan bussen missade oss, tycker jag att man kan kalla det. Eller så får vi erkänna att vi var lite vilsna, så okejdå. Jag fick ringa vår busschaffis iaf, Mr Lim, som växelvis snackade kinesiska, växelvis engelska, där dom dessutom utelämnar hälften av allt dom säger vilket gör att man faktiskt inte fattar nånting ibland. Hur än det blev så fick vi åka taxi till jobbet och fram kom vi ju. Även om vi blev något uttittade på vägen. 

En annan sak som är rätt lustig med Singapore ´är att dom inte kan höger och vänster! :o  eller, dom kallar vänster för höger och tvärtom! något galet, men så verkar fallet vara. Eftersom vi är något svettiga, observera ironin i något, så tänkte vi ta ett dopp i vår alldeles egna pool som vi egentligen delar med alla som bor här halvvägs till himlen. Ibland känns det så när man tittar ut. Marken är inte riktigt synlig här uppifrån vår våning, men iaf. Nu ska det badas!! :) 

allt mer roligt kommer senare!

//stina 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0