Penang med Pang och nu börjar semestern!

Precis som vi skrev i det tidigare inlägget har vi åter igen styrt vår kosa till Malaysa, denna gång till Penang. Det är en Ö på Malaysias norra västkust och den är väldigt populär bland turister pga sina vackra tempel och goda mat. Vi tog en liten flygtripp på ca 1 timme sen var vi framme och vi tog oss direkt till en plats för att testa den lokala maten.



Det första på menyn var något som inte smakade som vi väntade. Det liknar färsk frukt och chokladsås men de har ju blandat ihop saker som inte borde blandas ihop. Ingen höjdare, men tydligen något väldigt smaskens enligt Malajerna. Smakade bara surt och starkt och varmt och kladdigt.
 

Sen följde själva huvudrätterna som bestod av de exklusiva Fiskbollarna i soppan (hjälp, de var som gummibollar), Nudlar med sjögräs och torkad anjoivis och de så kallade korvarna som såg ut som ris och lite köttbitar i en hopblandad rulle. Smakar ungefär sur skinka. Som pricken över i fick vi varm dricka med en smak som liknar polkagris cow boy snus (det måste vara någon mer än jag (ida) som vet hur det smakar) Sådan smak i polkagris är kanongott, men till lunch i varm flytande form är kanske inte det rätta.

    

Ja sen var det dags att besöka kontoret Nog det allra minsta av coromants kontor?) för lite förberedelse inför nästa dag så vi skulle arrangera en presentation om ett nytt verktyg för Coromant. Det kom 55 kunder och vi fick sitta i registreringen och skriva upp alla som kom och ge dem en varsin namnskylt och en liten diodlampa. Hela presentationen slutade med att alla kunder fyllde i en utvärdering. Av alla lappar som vi samlat in drog jag och Stina slumpvist några stycken som hade turen att få lite priser.




Här har vi alltså två flitiga tjejer och en stilig Mr.Pang

    

Vi hoppas att vi hinner lägga upp fler bilder på både Malaysia och Singapore, för vi gjorde så mycket mer på bara den här resan. Men nu är det verkligen dags att sova för imon är det utcheckning som gäller och sen propellerflygplan till Tioman. Datorn åker med och vi får helt enkelt hoppas att inte inrnetannsltningen inte kostar så mycket och att vi känner för att skriva ibland.

Ha det bra så länge!!!

Kommentarer
Postat av: Linn

Hej där borta! Vad bra ni verkar ha det :D

Jag måste bara fråga, smakade Stina verkligen den maten ? :O

2009-10-25 @ 11:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0