Om bilar och Mr. Pang

Bilar kan vara roliga ibland. Och Mr. Pang är rolig. Vi skulle nog vilja rikta en inlägg direkt till honom, för han är en pangkul person. Plus att vi är jätteglada för allt han, John och Christopher tagit med oss på. Vi har inte behövt betala någonting och vi har ätit som hästat. Till och med efterätt... I alla fall, Mr. Pang är väldigt cool, men väldigt lurig. Man märker inte på honom när han luras eller inte. Idag (fredag) när vi skulle åka igenom tullen till Singapore igen (de är ju väldigt strikt här i Singapore) så säger han efter att tullpersonalen gått iväg med Stinas pass; "Oh, Stina, you are in trouble!" Han låter så allvarlig och efter all tid vi redan stått där hinner både hon och Ida bli orolig innan han berättar att han skojar. Hjälp! Sedan kommer det tre ur personalen för att reda ut vårt fall, som blivit lite missförstått. Det löser sig med pass och papper och Stina förstår nu att Mr. Pang skojade när han sa att hon skulle få sova på tullstationen inatt.

I alla fall, till det roliga med Mr. Pang och bilar. Detta är barnförjudet, så endast de över arton får höra, som Mr. Pang själv sa när han berättade för oss. Det finns nämligen en bil som heter Fitta i Malaysia. Ja precis. Vi svenskar tycker att det är rätt knäppt. Därefter säger Stina; "hahaha, tänk om man frågar, vad kör du?" Ida börjar gapskratta och Mr. Pang ber oss berätta. Vi säger: "If you say What are you driving...?" Efter ett tag kommer "Ahaa, what are you driving? A very big Fitta!" Sedan skrattar han. Han har ett speciellt utseende, en speciell min, och ja, han är väldigt speciell, så ser man honom bara en gång sådär, så förstår man hur roligt detta var.

En annan sak som blir lite fel för oss är att det står "Bomba Lift" ovanför hissarna här i Malaysia. Hiss heter nämligen bomba på malaj. Det känns inte helt rätt om man säger så...

Vi säger bara, ojojoj. Oj vad upplevelserika vi är nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0